Go Back   Micro PC Talk Forums > Micro PC > Software

Thread Tools Display Modes
Unread 12-30-2011, 10:55 PM
VitesseUX390's Avatar
VitesseUX390 Offline
Senior Member
Join Date: Apr 2009
Location: Murrieta, CA
Posts: 153
Send a message via AIM to VitesseUX390 Send a message via Skype™ to VitesseUX390
Default Camera has No Input...Blue Screen
My camera isnt working, Ive installed the Camera Drivers and its not working within XP...Is there something I can do to fix this problem?

Sony Vaio VGN-UX390n
- Windows - 1GB Ram -

Hugo Nakamichi
CEO of ENVE Models INC
Reply With Quote
Unread 12-31-2011, 06:27 AM
ceehoppy1st Offline
Senior Member
Join Date: Mar 2010
Location: New Jersey
Posts: 925
Awards Showcase
100 Posts Spam Spotter 
Total Awards: 2
Try reinstalling the Sony Image Filter Driver.
UX280 U7700- ssd of the day - hardware test toy
UX37GN stock- U1500-hdd
Reply With Quote
Unread 12-31-2011, 05:54 PM
anh's Avatar
anh Offline
Senior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 948
Awards Showcase
500 Posts Master Modder Master Modder 100 Posts 
Total Awards: 6
This driver is just for switching front and back camera.
Anh Nguyen
Join BidNip To Save and Win More Auctions


Tablet S1 16GB
Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:59 PM.
Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.